JCC Image

Home / Start /Image

verbouw-onderhoud-renovatie-vakmanschap-kunst-glas-banner

Kunst en foto`s op een basis van glas

Glas kan licht vangen of weerspiegelen. Het kan puur en transparant zijn of intrigerend mat. Met glas en licht zijn ongekende effecten te bereiken.

jcc image-vakmanschap-kunst-glas-9

UNIEKE CREATIES

Glas biedt veel mogelijkheden voor architecten, zowel esthetisch gezien als voor functionele toepassingen. Het kan vele vormen aannemen, meerdere functies vervullen en is erg sterk en veelzijdig. En glas is met vele materialen te combineren. Met een afdruk op glas breiden we de mogelijkheden van glas nog verder uit.

Over de hele wereld neemt het gebruik van glas voor externe en interne toepassingen steeds meer toe. Architecten en ontwerpers dringen in projecten steeds meer aan op niet-traditionele toepassingen van glas.

JCC Image maakt het mogelijk om krasbestendige afdrukken op glas te maken. Door het gebruik van een geoptimaliseerde techniek is het mogelijk krasbestendige afdrukken op glas te maken met als voordeel, maximale transparantie van glas in combinatie met diepe kleuren en optimaal contrast geven de mogelijkheid iets unieks te creëren.

De kleur is slijtvast, UV- en weerbestendig waardoor dit product uitermate geschikt is voor exterieur en interieur. JCC Image kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor gevelbekleding, balustrades, scheidingswanden, keukenachterwanden, aanrechtbladen, tafelbladen en badkamers.

Fraaie patronen versterken de uitstraling van gevels, digitale ontwerp-processen maken een keuken en douchecabine uniek, door toepassing van moderne wanddecoraties in felle kleuren creëren we krachtige statements in uw interieur.

Bij JCC Image kunt u rekenen op precisie, vakmanschap en kwaliteit.

jcc image-vakmanschap-kunst-glas-7
jcc image -vakmanschap-kunst-glas-5

Informatie

Voor vragen en leveringsvoorwaarden kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons.

Aanleveren voor een JCC IMAGE

Alle digitale bestanden die aangeleverd worden, dienen geschikt te zijn voor Mac. Bestanden die op een PC opgemaakt zijn, moeten hiermee compatibel zijn. De digitale bestanden moeten voorzien zijn van een uitdraai (kleur of zwart/wit). Bestanden die in Quark-X-Press en/of InDesgin opgemaakt zijn, inclusief fonts, scans, illustraties en logo’s bijleveren.

SOFTWARE BESTANDS FORMATEN

Adobe Photoshop 8.0 (of lager) TIFF, EPS, Scitex CT, PDF Adobe Illustrator 11.0 (of lager) Illustrator-EPS, PDF.

BESTANDSGROOTTE EN RESOLUTIE

Alle bestanden moeten worden opgemaakt op 100% van het uiteindelijke printformaat. De resolutie waarin het bestand moet worden opgemaakt is 300 DPI.

CONTROLE EN PROEVEN

Uw bestanden worden (bij aanvang productie) gecontroleerd op volledigheid. Indien geen printvoorbeeld is aangeleverd en/of geen PMS kleur is vermeld (ter benadering) vervalt iedere aansprakelijkheid over de correcte uitvoering. U kunt in overleg een proef aanvragen voordat de productie van start gaat. Hier moet dan wel (tijds)ruimte voor zijn in de planning. Extra kosten voor een proefprint worden in rekening gebracht.

MATEN

Bij maatvoering kunnen fouten of vergissingen worden gemaakt (omkeren van de breedte en hoogte). U doet er verstandig aan een mail, fax of tekening te sturen met een eenvoudige schets van het totaalbeeld. Standaard is breedte x hoogte in millimeters. De klant blijft altijd verantwoordelijk voor de opgegeven maten.

Neem contact op

JCC Bouw

Uw specialist in bouw en verbouw