JCC Gevel

jcc-cheyenne-gevel.jpg
gallery-gevel5.jpg

Uw visitekaartje. En het onze.

De gevel is het gezicht van uw woning of bedrijfspand. Bovendien kijkt u er zelf ook dagelijks tegenaan. Reden genoeg om de gevel mooi te houden. Door uw gevel met regelmaat te reinigen en tijdig te onderhouden, voorkomt u verdere schade en blijft uw gevel representatief. Voor úw pand en voor ons vakmanschap.

Gevelreiniging

Met ComfyTherm® heeft JCC zijn gamma uitgebreid met glas dat een authentieke uitstraling combineert met de hedendaagse prestatie-eisen.

Een gevel is altijd overgeleverd aan de elementen. Dat betekent dat alle materialen – of het nu hout, beton, aluminium of hardsteen is – bedreigd worden door vocht, oxidatie, erosie of begroeiing. Ook graffiti kan het voorkomen van een pand ernstig aantasten. JCC Gevel heeft diverse technieken in huis om uw gevel weer een schoon aanzien te geven. Van een hogedrukstraal met micronevel tot reconditionering en het conserveren van de originele bouwmaterialen. Ook kunnen we een anti-grafitti-coating aanbrengen die reinigen eenvoudiger maakt en de gevel beschermt tegen blijvende aantasting.

Gevelrenovatie

Niet alleen de elementen, ook de tijd doet z’n werk. En omdat er niet wordt gebouwd voor de eeuwigheid, zijn herstelwerkzaamheden op den duur vaak onvermijdelijk. JCC Gevel vervangt of herstelt metsel- en voegwerk, kan betonreparaties en schilderwerkzaamheden uitvoeren en kitwerk vervangen. Dit alles met de grootste zorgvuldigheid en de beste materialen, zodat uw gevel weer jaren mee kan.

gallery-gevel1.jpg
gallery-gevel2.jpg
gallery-gevel4.jpg
gallery-gevel3.jpg

Wij danken u voor het bezoeken van onze website.