JCC Staal

Home / Start /Gevel

jcc staal

Stalen kozijnen, puien en deuren

De producten van JCC staal voldoen aan alle normen, die opgesteld zijn door VMRG en TNO op het gebied van eisen op het gebied van brandpreventie, waterdichtheid, geluidsisolerende eigenschappen en inbraakwerendheid.

staal

STALEN KOZIJNEN ZIJN STERK EN RUSTIEK

Voor stalen kozijnen bent u bij JCC staal aan het juiste adres maar ook voor puien en deuren van staal kunnen wij u van dienst zijn. De kozijnen hoeven nooit meer geschilderd te worden, omdat ze gepoedercoat aangeleverd worden en zijn ongevoelig voor problemen als houtrot. Een zeer duurzame oplossing, waar u geen spijt van zult krijgen. Kozijnen van staal zijn robuust, waardoor zij inbraakvertragend zijn. Daarbij komt een absolute brandveiligheid. De profielen kunnen smal gehouden worden, door de stevigheid van het materiaal. Hierdoor kan in de ramen veel glas toegepast worden, waardoor een optimale lichtinval wordt bereikt.

De kozijnen worden door ons ontworpen, geproduceerd, geleverd en vakkundig geplaatst. Hierbij kunt u vertrouwen op een ruime ervaring en een goed vakmanschap. Onze vakkennis houden wij voortdurend op peil door een gerichte bijscholing, om ons zo op de hoogte te houden van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hierdoor kunt u rekenen op een degelijk en duurzaam geproduceerd product.

Stalen kozijnen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn leverbaar in talrijke kleuren. Een pand krijgt hiermee een frisse en representatieve uitstraling. De stalen kozijnen kunnen geplaatst worden in nieuwbouwpanden, maar ook kunnen deze gemonteerd worden tijdens renovaties, als vervanging van traditionele houten kozijnen. Voor toepassingen binnenshuis kunnen wij stalen kozijnen toepassen zonder isolatieglas, voor buiten kozijnen kunnen deze worden voorzien van allerlei soorten glas. Isolatieglas, brandwerend glas, inbraakwerend of kogelvrij glas en ook geluiddempend glas kunnen toegepast worden in uw nieuwe kozijnen.

Topkwaliteit staal met zeer lange levensduur

Wij verwerken uitsluitend topkwaliteit materialen, waardoor de kozijnen naadloos aansluiten en een zeer lange levensduur hebben. Stalen kozijnen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn leverbaar in talrijke kleuren.

De producten van JCC staal voldoen aan alle normen, die opgesteld zijn door VMRG en TNO op het gebied van eisen op het gebied van brandpreventie, waterdichtheid, geluidsisolerende eigenschappen en inbraakwerendheid. Wij verwerken uitsluitend topkwaliteit materialen, waardoor de kozijnen naadloos aansluiten en een zeer lange levensduur hebben.

Ons hechte team van medewerkers ziet elk project, klein of groot als een uitdaging en levert kwalitatief hoogstaand vakwerk. Stalen kozijnen zijn in allerlei uitvoering te maken, hierbij leveren wij maatwerk. Voor elke architectuur is een model te maken, of het nu gaat om een hypermodern pand of een monumentaal pand, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De profielen van onze producten kunnen uitgevoerd worden met een isolator/koudebrugonderbreking. Hiermee wordt een hogere isolatiewaarde bereikt en condensvorming voorkomen. Met onze stalen kozijnen doet u een zinvolle investering voor de toekomst. Niet alleen bent u verzekerd van een lange levensduur van de producten, maar ook zorgt u voor een waardevermeerdering van uw pand. JCC staal maakt gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen, kwaliteit en service zijn onze beste reclame. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij zijn u graag van dienst met een duidelijke uitleg en/of een vrijblijvende offerte. Uw stalen kozijnen gaan lang mee, dus helpen wij u graag om een verantwoorde keuze te maken.

staal jcc
staal lamp maatwerk
staal kasten maatwerk jcc

Neem contact op

JCC Bouw

Uw specialist in bouw en verbouw