Onderhoud en renovatie in Amsterdam

JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in een drietal vakgebieden die goed op elkaar aansluiten, waardoor wij voor onze klanten in Amsterdam en omgeving een compleet pakket aan diensten kunnen bieden op het gebied van bouwactiviteiten, glaswerkzaamheden en gevelrenovatie.

verbouw-onderhoud-renovatie-vakmanschap-dakwerk-badkamer-staal-glas-amsterdam

Uw pand in Amsterdam staat voortdurend bloot aan ons wisselvallige Nederlandse klimaat, wat aan de buitenzijde van de woning leidt tot aantastingen, waardoor de uitstraling van een pand negatief wordt beïnvloed. Ook de binnenkant van een woning of bedrijfspand staat bloot aan slijtage door bewoning of werkzaamheden.

JCC Cheyenne heeft een ruime ervaring en expertise opgebouwd in de loop der tijd om een woning of pand in Amsterdam en omstreken effectief en duurzaam te onderhouden. JCC Cheyenne bouw spoort de oorzaken minutieus op en verhelpt deze op professionele wijze, indien nodig gaan wij over tot vervanging, waarbij wij uitsluitend gebruikmaken van kwaliteitsmaterialen.

Bij alle werkzaamheden luisteren wij goed naar de wensen en behoeften van de cliënt, service voeren wij hoog in het vaandel. Ingeval van calamiteiten zorgen wij ervoor dat een ervaren specialist snel ter plaatse is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat hun vakkennis goed op peil blijft door bij- en nascholing, zodat u altijd verzekerd bent van een vakkundige aanpak van uw project.

Door regelmatig onderhoud bereikt u een waardebehoud van een pand en voorkomt u mogelijke toekomstige problemen, de investering verdient zich als het ware zelf terug.

RENOVATIES IN AMSTERDAM

JCC onderhoud en renovatie in Amsterdam verricht allerlei renovatiewerkzaamheden op kleine of grote schaal. Als woonbehoeften bij bijvoorbeeld gezinsuitbreiding veranderen kunnen wij de oppervlakte van de woningen vergoten of desgewenst onderverdelen in meerdere ruimtes. Ook het vervangen of plaatsen van een keuken bijvoorbeeld wordt vakkundig door JCC Cheyenne onderhoud en renovatie Amsterdam vakkundig verzorgd. Grotere renovatieprojecten kunnen wij voor u begeleiden, zodat deze gestroomlijnd verlopen.

GEVELRENOVATIES IN AMSTERDAM

Een aangetaste gevel verliest zijn charme, JCC  onderhoud en renovatie heeft zich bekwaamd in gevelrenovaties, wij kunnen metselwerk en voegwerk vervangen, betonreparaties uitvoeren en kitwerk vervangen. Voor het behoud van uw gevel in de toekomst kunnen wij anti-grafitti coating aanbrengen, waardoor het reinigen van de gevel een stuk makkelijker wordt en het ook de gevel beschermt tegen andere vormen van aantasting.

BEGLAZING IN AMSTERDAM

Het plaatsen van allerlei soorten beglazing is een specialisme van JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Amsterdam. Een huis dat wordt voorzien van een isolerende beglazing kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren, daarbij werkt deze ook geluidsisolerend

Voor zwaardere toepassingen zoals tafelbaden, balustrades, douchecabines en deuren is hardglas beschikbaar, dit biedt een goede bescherming tegen verwondingen bij glasbreuk, het glas valt dan in kleine, niet scherpe blokjes uiteen.

ComfyTherm glas wordt tegenwoordig veelvuldig toegepast, u kunt dit zien als het ultieme isolerende glas, wat dus zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en waarmee u ook een bijdrage levert aan het milieu door minder CO2 uitstoot.

jcc-verbouw-onderhoud-renovatie-vakmanschap-staal-dakwerk-testimonial

Neem contact op

JCC Bouw

Uw specialist in bouw en verbouw