Onderhoud en renovatie in Haarlem

JCC onderhoud en renovatie heeft als werkgebied Haarlem en omgeving en is gespecialiseerd in drie vakgebieden, die naadloos op elkaar aansluiten waardoor wij voor onze klanten in Haarlem en omstreken een allround dienstenpakket kunnen verzorgen, inzake bouwwerkzaamheden, glaszetten en gevelrenovatie.

jcc-haarlem-verbouw-onderhoud-renovatie-vakmanschap-dakwerk-badkamer-staal-glas-haarlem

In ons wisselvallige Nederlandse klimaat vallen panden in Haarlem ten prooi aan allerlei weersinvloeden, wat aan de buitenzijde van de woning als gevolg kan hebben dat er aantastingen plaatsvinden, wat ten koste gaat van de aanblik van het pand.

Ook de binnenzijde van een pand heeft te lijden van slijtage door bewoning of werkactiviteiten. JCC Cheyenne in Haarlem heeft een gedegen kennis van en een jarenlange ervaring in het oplossen van deze problemen door een professioneel onderhoud en herstel. Door een gedegen inspectie traceren wij de schade en zorgen voor een deskundig herstel of, indien dit niet mogelijk blijkt voor een volledige vervanging.

Een optimaal resultaat wordt bereikt doordat JCC Cheyenne onderhoud en renovatie alleen gebruik maakt van kwaliteitsmaterialen en zich voortdurend op de hoogte houdt van veranderende producteigenschappen en werkwijzen.

Wij hechten veel waarde aan het belang van de individuele klant, wij houden hier altijd rekening mee en streven altijd naar een perfecte service. In geval van calamiteiten zorgen wij ervoor dat een deskundige medewerker snel ter plaatse is om de problemen afdoende te verhelpen.

Met regelmatig onderhoud bereikt u een waardebehoud van uw pand en voorkomt u ernstiger problemen in de toekomst, u kunt goed onderhoud beschouwen als een zinvolle investering, die u op termijn terugverdient.

RENOVATIES IN HAARLEM

JCC onderhoud en renovatie in Haarlem beschikt over de middelen en de kennis om kleine, maar ook grote renovatieprojecten uit te voeren. Op termijn kan er verandering komen in de woonbehoeften, bijvoorbeeld ingeval van een gezinsuitbreiding bestaat er vaak behoefte aan ruimtevergroting of een geheel nieuwe indeling van de ruimtes.

Ook tot ons dienstenpakket behoort onder andere het plaatsen van een geheel nieuwe keuken of een professionele vervanging daarvan, inclusief alle aansluitingen en randwerkzaamheden.

Voor het uitvoeren van de grotere renovatieprojecten zorgen wij voor een strakke planning en begeleiden deze om te zorgen voor een vlotte voortgang.

GEVELRENOVATIE IN HAARLEM

Een gevel welke sporen van slijtage vertoont is geen visitekaartje, JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Haarlem verzorgt renovaties van gevels, metselwerk en voegwerk kunnen wij vervangen en reparaties aan beton en kitwerk behoren tot de mogelijkheden. Preventieve bescherming van de gevel kan worden bereikt door het aanbrengen van anti-grafitti coating, hierdoor wordt een gevel tevens eenvoudiger te reinigen

BEGLAZING IN HAARLEM

JCC onderhoud en renovatie in Haarlem draagt zorg voor het vakkundig plaatsen van diverse soorten beglazingEnergiebesparing is in deze tijd een norm geworden, mede vanwege zorgen om de klimaatsverandering, besparing op de energierekening kan gerealiseerd worden door het plaatsen van isolatieglas, waarvan de constructie ComfyTherm met Duralite bekendheid heeft verworven als een zeer goed isolerende constructie, die ook de CO2 uitstoot kan beperken.

Voor toepassingen die risicovol zijn, zoals bij toepassingen in douchecabines, bij tafelbladen, balustrades en deuren wordthardglas toegepast, bij glasbreuk valt het glas in kleine blokjes uit elkaar, die geen verwondingen veroorzaken.

jcc-verbouw-onderhoud-renovatie-vakmanschap-staal-dakwerk-testimonial

Neem contact op

JCC Bouw

Uw specialist in bouw en verbouw